×

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az október 30-ra tervezett Philip Glass: Les Enfants Terribles (Veszedelmes éden) című bemutató új időpontban, november 21-én 19.00 órakor, illetve az eredetileg október 24-re tervezett Vajda János: A képzelt beteg, avagy őfelsége komédiása című ősbemutató pedig október 30-án 20.00 órakor kerül megrendezésre.

Valamint az eredetileg október 18-ra tervezett Julian Philips: The Yellow Sofa című bemutató is új időpontban, november 5-én 19.00 órakor kerül megrendezésre.

A korábban megváltott jegyek az új időpontokra érvényesek, vagy visszaválthatók a fesztivál weboldalán az előadás kezdetéig.

Megértésüket köszönjük!

Menu

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár

2020. október 15., 16.00

Várkert Bazár
Támogatók:
A program a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Kultúrkombinát Kft.-vel közös programként, a Müpa szervezésében valósul meg.

Partnerek: Bookline, De'Longhi, Könyves Magazin, Nemzeti Kulturális Alap, Várkert Bazár, Volvo

Ingyenes program

Várkert Bazár

Ybl Miklós tér 2-6.
+36 1 355 7049

> i

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár 
Fotó: Valuska Gábor / Margó

Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásár

Kisszínpad
15.00 A Margó-díj átadója
16.45 Szávai Géza: Cérnapóráz
18.15 Pető Péter: #halálka
19.45 A teremtés koronája – karanténantológia

Nagyszínpad
17.00 Bérczes László: Mucsi Zoltán
18.30 KÉPALÁ 2020 – Irodalmi est és díjátadó
20.00 Jászberényi Sándor: A Varjúkirály – Nyugati történetek

A Várkert Bazár négy napra ismét az irodalom központja lesz az őszi Margó Irodalmi Fesztivál jóvoltából. Az olvasók megismerhetik a hazai és a világirodalom legjavát, és kedvükre válogathatnak a legújabb kötetek közül. Részt vesz a Margón a svéd Jonas Jonasson és a finn Sofi Oksanen, új könyvével érkezik Háy János, Karafiáth Orsolya, Kiss Tibor Noé, Nyáry Krisztián, Rubik Ernő, Spiró György, Tisza Kata és Závada Pál. A program idén is változatos lesz: a könyvbemutatókat, portrébeszélgetéseket, szakmai, zenés és színházi programokat irodalmi városi séták és exkluzív hangoskönyv-bemutató egészítik ki, koncertet ad Minka x BernáthY x Karcis, a záróesten pedig Járai Márkkal és Bereményi Gézával találkozhat a közönség. A rendezvényen immáron hatodik alkalommal adják át a legjobb első prózakötetnek járó Margó-díjat.

Video

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.