Menu

Manu Delago Ensemble: Circadian

Manu Delago Ensemble: Circadian

2020. október 21., 20.00

A38 Hajó — Koncertterem
Az együttes tagjai:
Manu Delago – handpan, dob, Bernie Mallinger – hegedű, Jenny Ames – brácsa, Georg Gratzer, Christoph Pepe Auer – fafúvós hangszerek, Alois Eberl – harsona, harmonika, Clemens Rofner – nagybőgő, Charly Mair, Chris Norz – ütőhangszerek
Támogatók:
A koncert a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében az A38 Hajóval közös programként, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

Jegyárak: 3900 Ft, 4500 Ft

3900 Ft (elővételben)
4500 Ft (a koncert napján a helyszínen)

A38 Hajó

Petőfi híd, budai hídfő
+36 1 464 39 40

> i

Manu Delago Ensemble 
Fotó: Chri Strassegger

Manu Delago Ensemble: Circadian

  1. 20.00 kapunyitás
  2. 21.00 Manu Delago Ensemble

Manu Delago egy 21. században fejlesztett ütőhangszer, a handpan nemzetközi hírű játékosa, olyan ikonikus művészekkel és együttesekkel dolgozik, mint Björk, Ólafur Arnalds, a Cinematic Orchestra vagy Anoushka Shankar. Az A38 Hajón Circadian című, 2019-ben megjelent lemezének anyagát mutatja be.
„Az album írása előtt hónapokon keresztül turnéztam, gyakorlatilag megállás nélkül. Kezdett egybemosódni az álmaimban minden, amit akkoriban átéltem, és elgondolkodtam rajta, milyen sokféle élményt próbál meg feldolgozni az agyunk alvás közben. Tudatosítanom kellett magamban, mennyire fontos szerepet játszik életünkben a minőségi alvás” – idézte fel Manu Delago a lemez koncepciójának forrását.
Előző lemeze, a többszörös díjnyertes Parasol Peak extrém körülmények között született: egy hegyen rögzítették, így élőben nagyon nehéz a felvételhez hűen megszólaltatni. Delago ezúttal olyan zenészeket gyűjtött maga köré, akikkel a Circadian dalai koncertszituációban is kiváló minőségben hangoznak fel.

Video

Programok

© 2021 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.