Menu

Közösségi média házirend

Közösségi média csatornáinkra vonatkozó házirend

A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál Facebook-oldala és az oldalhoz kapcsolódó események a rajongók tájékoztatására és szórakoztatására jöttek létre. A rajongókat és érdeklődőket hozzászólásokra buzdítjuk, és arra, hogy aktívan vegyenek részt az online párbeszédben. Azokat a hozzászólásokat azonban azonnal töröljük, melyek:

• becsületsértőek, gyalázkodóak, rágalmazóak, becsmérlőek, gyűlölködőek, zaklatóak, fenyegetőek, illetve obszcének;
• politikai, vallási vagy szexuális hovatartozásra irányulnak,
• szerzői jogokat, illetve szellemi tulajdonjogokat sértenek;
• illegálisak, illetve törvénybe ütköző tevékenységre buzdítanak;
• tisztességtelenek, megtévesztőek vagy félrevezetőek;
• szexuális vagy más egyéb módon bántó kép-, illetve hanganyagot tartalmaznak;
• kéretlen tartalmat hordoznak, illetve az oldal számára technikai fennakadást okoznak.

Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál Facebook-oldalán és Facebook-eseményeiben zajló beszélgetések során megosztott tartalmakat (pl. kommentek, kérdések, képek, videók közzététele stb.) a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál a Facebook-oldalán belül kiemelheti vagy újraposztolhatja.


A felmerülő kérdésekre igyekszünk minél előbb válaszolni, de javasoljuk, hogy a jegyértékesítéssel és a programmal kapcsolatos információkért a www.cafebudapestfest.hu oldalt vagy kollégáinkat az info@cafebudapestfest.hu címen keressék.


Köszönjük!
 

© 2021 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.