Menu

Rafael Mário Trió

Rafael Mário Trió

2018. október 7., 21.00

Budapest Jazz Club
Támogatók:
A Budapest Jazz Clubbal közös program.

Jegyárak: 500 Ft

jegyvásárlás a koncert napján a helyszínen

Budapest Jazz Club

Hollán Ernő utca 7.
+36 1 798-7289

> i

Rafael Mário Trió

Rafael Mário Trió

A 2018-as Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjasok koncertje • 3.3

A zenekar 2014 tavaszán alakult a Zeneakadémia falai között és hamarosan a budapesti jazz élet rendszeres fellépője lett. A saját számok stílusa nehezen behatárolható, hiszen a Rafael Mário Trió zenéjében a balkáni ritmika és a mai hip-hop egyaránt meghatározó elemnek tekinthető.
A trió első, saját szerzeményekből álló lemeze, My Hope címmel 2017 végén jelent meg. A zenéket az életben megélt pozitív és negatív energiák és élethelyzetek ihlették, s azok mondanivalóját a tagok érzelemdús improvizációval teszik még átélhetőbbé. A lemez programjával 2017 decemberében a Rafael Mário Trió a krakkói Hitch on Music – Jazz Juniors nemzetközi jazzverseny különdíját nyerte el, s 2018-ra meghívást kapott egy Benelux államokbeli koncertsorozatra is.
A csapat pályáján mérföldkőnek számít a Get Closer Jazz fesztiválon való fellépés: az együttes Billy Cobham előzenekaraként mutatkozhatott be.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.