Menu

mïus / Lilly Among Clouds / Girls in Pearls

mïus / Lilly Among Clouds / Girls in Pearls

2018. október 6., 19.30

A38 Hajó — Koncertterem
Támogatók:
Az A38 Hajóval közös program.

Jegyárak: 1900 Ft

1900 Ft (a készlet erejéig)
2500 Ft

A38 Hajó

Petőfi híd, budai hídfő
+36 1 464 39 40

> i

mïus

mïus / Lilly Among Clouds / Girls in Pearls

  1. 19.00 Kapunyitás
  2. 19.30 Girls in Pearls
  3. 20.15 Lilly Among Clouds
  4. 21.15 mïus

A mïus és az Attaray Visual összefogásával megvalósuló új produkció egészen kivételes audiovizuális élménnyel kecsegtet. Ötletgazdája Álmos Gergely, napjaink egyik legaktívabb, szüntelenül új utakat kereső producere. Az építészként és díszlettervezőként Hollywoodban is ismertté vált alkotóművész nemcsak az elektronika, hanem a geometrikus formák határterületeit is vizsgálja: a fények, a formák és a rezgések közvetlenül hatnak az előadás zenei és vizuális világára.
A Hegyi Dóra (Ohnody) közreműködésével színpadra álló mïus teátrális koncertje mellett két, nemzetközileg már elismert friss női produkció mutatkozhat majd be Budapesten. A német Lilly Among Clouds zenéjében a törékeny, őszinte érzékenység nem forma, hanem tartalom: zenéjét már olyan fesztiválokon mutathatta be, mint az SXSW , az Eurosonic vagy épp a Reeperbahn.
Az estét egy észt ikerpár, a Girls in Pearls nyitja, mely sokak szerint a Baltikum egyik legizgalmasabb popzenei produkciója.

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.