Menu

Emberi hang • 2.2

Emberi hang • 2.2

2019. október 8., 19.30

Budapest Music Center — Koncertterem
Közreműködik:
Károlyi Katalin, Horti Lilla – ének, Dinyés Dániel – zongora
Támogatók:
A Budapest Music Centerrel közös program.

Jegyárak: 2000 Ft

Budapest Music Center

Mátyás utca 8.
+36 1 216 7894

> i

Horti Lilla 
Fotó: Frisenhan Zsanett

Emberi hang • 2.2

  1. Cage: Europera 5

„Kétszáz éven keresztül érkeztek hozzánk az európaiak operái. Most visszaküldöm nekik.” Cage öt önálló estéből – performance, happening – álló ciklusának (Europera 1–5) egyes darabjai különböző módon összeállított operakollázsok, az összeállítás legnagyobbrészt az előadókon múlik. Az utolsó darab John Cage életének legvégén, 1991-ben született. Az Europera 5 két énekesre, zongoristára és különböző zenejátszó eszközökre készült. Az énekesek maguk választanak 5-5 operaáriát a műfaj alaprepertoárjából, mindeközben a zongorista különböző operaátiratokat játszik.
A két énekes, Károlyi Katalin és Horti Lilla más-más korszakokban mozog otthonosan, így a közönség akár a műfaj négyszáz éves történetének keresztmetszetével is találkozhat.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.