Menu

Omer Klein Trio

Omer Klein Trio

2019. október 18., 20.00

Budapest Music Center — Opus Jazz Club
A trió tagjai:
Omer Klein – zongora, Haggai Cohen Milo – nagybőgő, Amir Bresler – dob
Támogatók:
A Budapest Music Centerrel közös program.

Jegyárak: 2000 Ft

Kérjük, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegye mellé ne felejtsen el asztalt foglalni, mert ülőhely csak ebben az esetben biztosított!
Tel: +36 1 216 7894

Budapest Music Center

Mátyás utca 8.
+36 1 216 7894

> i

Omer Klein Trio

Omer Klein Trio

Omer Klein Izraelben nőtt fel, tanulmányait a bostoni New England Conservatoryban Danilo Péreznél, majd New Yorkban Fred Hersch vezetésével folytatta. Hamarosan a New York-i jazzélet egyik meghatározó alakjává vált, jelenleg Németországban él. 2018-ban a német Grammynek nevezett ECHO-díjat nyerte el Sleepwalkers című albumával. „Gyorsasága, billentése, kifinomultsága és kreativitása alapján a zongora mestereinek legszűkebb csoportjában van a helye” – írta róla a Süddeutsche Zeitung kritikusa.
A New York Times szerint „határok nélküli” zenész, a Westdeutsche Zeitung „bámulatba ejtő” muzsikusnak nevezte. Nagy nemzetközi visszhangot keltő, Fearless Friday (2015) című lemeze óta triója az egyik legkeresettebb jazzformáció. Budapestre legújabb albumukkal, a Radio Mediterannal érkeznek.

Video

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.