Menu

The Reasons Offsite

The Reasons Offsite

2019. október 4., 19.00

KÉK – Kortárs Építészeti Központ
Támogatók:
A KÉK – Kortárs Építészeti Központtal közös program.

Ingyenes program

KÉK – Kortárs Építészeti Központ

Bartók Béla út 10–12.
+36 30 522 5994

> i

The Reasons Offsite

The Reasons Offsite

Az előregyártott elemekből való építkezés, azaz a moduláris építészet sokak számára riasztó lehet, ha a házgyári lakótelepekre gondolunk. Ugyanakkor a moduláris építészet napjaink számos környezeti és társadalmi problémájára adhat választ, s korántsem biztos, hogy mindez esztétikai elvek feladásával jár együtt.
A kiállítás több projekten keresztül mutatja be, hogy hol, mikor, miért és hogyan alkalmazták a technológiát az építészet fejlődéstörténetében. A látogató a kiállítás alapján megértheti az előregyártott építés alkalmazásának apropóit, és kialakíthatja róla saját véleményét.
A nemrégiben alapított portugál építésziroda, a SUMMARY architecture által fejlesztett The Reasons Offsite című kiállítás teljes mértékben virtuális terében 25 építészeti példát ismerhetünk meg 3D-modelleken keresztül, speciális VR-szemüveg (Oculus Rift Headset) segítségével, ami az informatív tárlaton kívül új élményt is nyújt a látogatóknak.

A kiállítás megtekinthető október 5–21. között.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.