Menu

Sokadik pillangó

Sokadik pillangó

2019. október 4., 19.00

KuglerArt Szalon
Előadják:
Andai Kati, Fátyol Kamilla, Háda Fruzsina, Keresztény Tamás
Koncepció:
Selmeczi Bea, Proics Lilla, Bereczki Csilla
Dramaturg:
Selmeczi Bea
Zene:
Keresztény Tamás
Jelmez:
Oláh Tímea
Rendező:
Bereczki Csilla
Támogatók:
A TÁP Színházzal és a KuglerArt Szalonnal közös program.

Jegyárak: 3000 Ft

KuglerArt Szalon

Sütő utca 2.

> i

Sokadik Pillangó 
Fotó: Enyingi Sára Borbála

Sokadik pillangó

#kapucsengő

Miért mesélünk? Hogy leváljunk a saját történeteinkről. Ha nem mondjuk ki hangosan, sohasem tudunk kilépni belőlük. De fel kell tennünk azt a kérdést is, hogy kinek a történeteit, miért és hogyan mondjuk el.
„Zavarba ejtő időkben élünk. Egyre gyanúsabbak számomra azok az emberek, akik bizonyosak a dolgokat illetően. Honnan veszik ezt a bizonyosságot? Mit fednek el vele? Én bizonytalan vagyok. Úgy érzem, egyetlen dolgot tehetek. Kérdéseket teszek fel. Mindig ugyanoda lyukadok ki: akarok írni egy kedves, jólnevelt darabot, aztán a végén véres lesz a szőnyeg.” (Moira Buffini)
Az előadás anyaga Szalay Álmos Sokadik pillangó című darabjának ötlete nyomán alakult ki, alapjául a The Susan Smith Blackburn Prize kapcsán női drámaírókkal készült interjúk szolgáltak. Női sorsok. Felelősségvállalás, alkalmazkodás, társadalmi szerepek.

Külön köszönet: Proics Lilla, Szalay Álmos, Enyingi Sára Borbála, The Susan Smith Blackburn Prize

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.