Menu

Willany Leó

Willany Leó

2019. október 8., 16.00

Budapesti közterületek
Alkotók, előadók:
Gaál Júlia, Horváth Máté, Kiss Rebeka, Lukács Levente, Rácz Réka
Művészeti vezető:
Grecsó Zoltán
Látvány, jelmez:
Pisák Krisztina

Ingyenes program

Budapesti közterületek


> i

Willany Leó 
Fotó: Futár Ernő

Willany Leó

Improvizációs táncszínház
  1. 16.00 | Kálvin tér
  2. 17.00 | Széll Kálmán tér
  3. 18.00 | Deák Ferenc tér

Grecsó Zoltán improvizációs táncszínháza 2008 óta minden szerdán olyan alkotóműhelyt teremt a budapesti fiatalok számára, mely egyszerre színház és kreatív közösségi tér. Az idén májusban Lábán Rudolf-különdíjban részesült kezdeményezés a tánc, a zene és az improvizáció eszközeivel a legkülönbözőbb témákat dolgozza fel.
Az alkotók minden alkalommal egy-egy témát járnak körül, a végeredményt pedig az előadók pillanatnyi érzései és gondolatai formálják, alakítják.
A fesztiválon a táncosok a főváros különböző központi helyszíneit foglalják el, hogy lelassítsák a felgyorsult, rohanó nagyvárosi forgatagot. A produkcióba bárki bekapcsolódhat, a jelszó: „Itt mindenki fellép, aki látszik a sötétben.”

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.