Menu

Dobszay-Meskó Ilona – Tarr Ferenc: Rigócsőr király

Dobszay-Meskó Ilona – Tarr Ferenc: Rigócsőr király

2019. október 12., 17.00

Premier Kultcafé
Közreműködik:
Lukácsházi Győző – próza, Bujtor Balázs – hegedű, Dobszay-Meskó Ilona – zongora, Varga Zoltán Mihály – ütőhangszerek
Rendező:
Tarr Ferenc
Látvány:
Maróti Réka

Jegyárak: 1000 Ft

Premier Kultcafé

Üllői út 2–4.
+36 30 250 6692

> i

Dobszay-Meskó Ilona 
Fotó: Leiner András

Dobszay-Meskó Ilona – Tarr Ferenc: Rigócsőr király

A Bonbon Matiné és a Ventoscala Sinfonietta előadása

Dobszay-Meskó Ilona a kortárs zenei élet meghatározó szereplője. Harmadik, gyerekeknek szóló darabja a Grimm testvérek klasszikusát, Rigócsőr király történetét dolgozza fel. Ez a mese különösen tanulságos egy mai gyerek számára, hiszen segít megkülönböztetni az igazságot a látszattól, az értékest az értéktelentől.
A zeneszerzőnő karmesterként, előadóművészként azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a kortárs és klasszikus zeneirodalom darabjait egyedi megközelítésű, kreatív, magas szintű értelmezésben tárja a közönség elé. A Rigócsőr király esetében a sok nevetés mellett arra is lehetőséget kínál, hogy a hallgatóság megismerkedjen a hangszerekkel, a klasszikus zene világával, és hogy megtapasztalja, miként képes mesélni a zene.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.