Menu

Per Mathisen – Gary Novak Project feat. Mogyoró Kornél, Nagy „Yancha”János & Mike Gotthard

Per Mathisen – Gary Novak Project feat. Mogyoró Kornél, Nagy „Yancha”János & Mike Gotthard

2019. október 16., 20.00

Budapest Jazz Club
Közreműködik:
Mike Gotthard – gitár, Per Mathisen – basszusgitár, Nagy „Yancha” János – billentyűs hangszerek, Gary Novak – dob, Mogyoró Kornél – ütőhangszerek
Támogatók:
A Budapest Jazz Clubbal közös program.

Jegyárak: 4500 Ft

Budapest Jazz Club

Hollán Ernő utca 7.
+36 70 413 9837

> i

Per Mathisen – Gary Novak Project feat. Mogyoró Kornél, Nagy “Yancha”János és Mike Gotthard 
Fotó: Goffredo Loertscher

Per Mathisen – Gary Novak Project feat. Mogyoró Kornél, Nagy „Yancha”János & Mike Gotthard

Ebben az új és invenciózus felállásban a magyar felmenőkkel büszkélkedő világklasszis doboshoz, Gary Novakhoz a skandináv basszusgitárosok fenegyereke, Per Mathisen és három virtuóz magyar zenész csatlakozik. A crossover zenét játszó formáció egyaránt merít a jazz, a fúziós rock, a world music és az elektronikus zene eszköztárából.
Gary Novak a Chick Corea Elektric Bandben kezdte pályáját. Sokszínűségét jól mutatja, hogy az elmúlt évtizedekben dobolt George Benson, Maynard Ferguson, Eros Ramazzotti és David Sanborn zenekarában is.
Per „Bass Viking” Mathisen a Jaco Pastorius-féle hagyomány legjelesebb norvég képviselője. Az elmúlt években olyan zenészekkel játszott együtt, mint Keith Carlock, Bill Evans, Adam Nussbaum és Mike Stern. A csapat budapesti bemutatkozását sok állomást érintő európai turné követi.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.