Menu

Garden Wonder: The Big Secret

Garden Wonder: The Big Secret

2019. október 19., 18.00

Bakelit Multi Art Center
Közreműködik:
Lavalu – ének, zongora, Lévai Zsuzsanna, Molnár Dániel – brácsa, Barta Gyöngyi, Rádli Ramóna – cselló, Herold János – billentyűs hangszerek, Boros Levente – dob, Ed Prosek – ének, gitár, Matthias Heising – ének, gitár, Sacha Arnaud – ének, zongora

Jegyárak: 3800 Ft

A koncert helyszínére az esemény előtt 24 órával derül fény a fesztivál honlapján.

Bakelit Multi Art Center

Soroksári út 164.
+36 1 347 0803

> i

Ed Prosek 
Fotó: Mirja Mench

Garden Wonder: The Big Secret

Ed Prosek / iamyank live ensemble / Lavalu
  1. 18.00 kapunyitás
  2. 18.40 Lavalu
  3. 19.45 iamyank live ensemble
  4. 21.00 Ed Prosek

A Garden Wonder egy havonta megrendezett különleges, titkokkal övezett városi koncert, melynek helyszínei közt volt már festőműterem, egy privát nappali, egy kert, egy kávézó és egy gyárépület is. Az estek főszereplője olyan művész, aki korábban nem járt még Budapesten, így az első fellépés arra is jó alkalmat biztosít, hogy személyesen ismerkedjen meg közönségével. A Garden Wonder mindig több, mint egy koncert, sokkal inkább élmény.
A kaliforniai születésű, klasszikus zenei tanulmányokat végző, jelenleg Berlinben élő Ed Prosek megindító indie folk-pop dalaival keltett feltűnést. Európai turnéja Budapesten tartott exkluzív fináléjára tizenhat fős vonóskísérettel érkezik. Iamyank hazánk egyik legsokoldalúbb elektronikus zenei producereként és előadójaként ismert, munkáiban mindig szabadon kezeli a műfaji határokat, a zongorista-énekes Lavalu pedig vérbeli dalszerző, aki jelenleg is nagyszabású dalcikluson (Trilogy) dolgozik. Stílusát – személyiségével és zenei intuíciójával összhangban – a romantikus mesterek és a modern kor legnagyobbjainak hatása alakította.
A Garden Wonder művészei ezúttal a Klavins Piano Manufaktúra forradalmian új Una Corda zongoráján játszanak.

Video

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.