Menu

Színház az egész város

Színház az egész város

2019. október 19., 10.00

Kamermayer Károly tér
Közreműködik:
Manyasz Erika, Mangold Roland, Rábavölgyi Tamás
Támogatók:
Az Imagine Budapesttel közös program.

Ingyenes program

A séta ingyenes, de előzetesen regisztrálni szükséges, amit ezen a linken lehet megtenni.

Kamermayer Károly tér

Kamermayer Károly tér

> i

Színház az egész város 
Fotó: Török Anna

Színház az egész város

Színház az egész város. Pláne, ha azt csinálunk belőle! Az Imagine Budapest alkalmi színtársulatának az utcasarkok, parkok, lépcsőházak és belső udvarok szolgálnak mini szabadtéri színpadként, melyen Budapest történetének nevezetes sztorijai elevenednek meg.
A séta során fény derül arra, hogy hol és hogyan lett egy jóképű, Endre nevű kisfiúból a fényképezés „cápája”, hogy milyen sorsot élt az „aranykalitkába zárt” fiatal feleség, Csinszka a pesti belvárosban, vagy hogy milyen csínyeket követtek el az egykori piarista gimnázium híressé lett diákjai…
S miközben térben és időben kalandozunk, szórakoztató és elgondolkodtató jeleneteket nézünk meg, valójában a belváros századfordulós világában sétálunk színészeink segítségével – ám ezúttal azt kérjük, hogy színházi viselet helyett kényelmes ruhában csatlakozzanak!

Találkozási pont: 1052 Budapest, Kamermayer Károly tér
Időtartam: 2 óra

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.