Menu

Kamondy Ágnes: Pest fölött az ég

Kamondy Ágnes: Pest fölött az ég

2019. október 5., 20.00

A38 Hajó — Koncertterem
Közreműködik:
Kamondy Ágnes, Ádám Rita – ének, Roszik Hella – hegedű, ének, Darvas Benedek – zongora, Keszei Krisztián – gitár, Vajdovich Árpád – nagybőgő, basszusgitár, Gyenge Lajos, Dudás Zsombor – ütőhangszerek
Rendező:
Vörös Róbert
Támogatók:
Az A38 Hajóval közös program.

Jegyárak: 4500 Ft, 4900 Ft

4500 Ft (állójegy)
4900 Ft (ülőjegy)

A38 Hajó

Petőfi híd, budai hídfő
+36 1 464 39 40

> i

Kamondy Ágnes és a Három Grácia 
Fotó: Szilágyi Lenke

Kamondy Ágnes: Pest fölött az ég

Élete és gazdag művészi pályája során Kamondy Ágnes sok-sok fordulatot élt meg. Klasszikus zenei tanulmányokat folytatott, dolgozott a legendás Vargyas Lajos mellett a Magyar Tudományos Akadémia Népzenekutató Intézetében. Számos alternatív művészcsoportban és produkcióban vett részt zeneszerzőként, zenészként és színészként, ilyen volt – a teljesség igénye nélkül – az Orfeo zenészcsoport, a Kolinda együttes, a Stúdió K, az Európa Kiadó, a Monteverdi Birkózókör, a Trance-Balance és végül az Orkesztra Luna, mely első saját zenekara volt. Írt zenét többek között az Új Színház, a Radnóti Színház, a Vígszínház és a Nemzeti Színház előadásaihoz. Szerzői lemeze, a Dalok Közép-Nirvániából egy egész korszakot fémjelzett.
Kamondy Ágnes senkivel össze nem téveszthető zenei nyelvével, bensőségesen szép, új dalokkal, egy szcenírozott koncerttel tér vissza a színpadra.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.