Menu

Lisa Morgenstern: Chameleon

Lisa Morgenstern: Chameleon

2019. október 6., 20.00

A38 Hajó — Koncertterem
Támogatók:
Az A38 Hajóval közös program.

Jegyárak: 2500 Ft

2500 Ft (elővételben)
2900 Ft (a koncert napján a helyszínen)

A38 Hajó

Petőfi híd, budai hídfő
+36 1 464 39 40

> i

Lisa Morgenstern: Chameleon 
Fotó: Miguel Murrieta Vásquez

Lisa Morgenstern: Chameleon

  1. 20.00 Jónás Vera Experiment
  2. 21.00 Lisa Morgenstern: Chameleon

A zongorista-énekes-dalszerző Lisa Morgenstern a 2018-as Piano Day után visszatér Budapestre, hogy bemutassa második stúdiólemeze, a Chameleon dalait is. A komoly- és könnyűzenéből inspirációt merítő, zongorára és szintetizátorokra hangszerelt számokban együtt vannak jelen éteri hangulatok, felkavaró érzelmek és valamiféle jeges elegancia.
Az új album a bolgár gyökereire büszke, Berlinben élő Morgenstern művészetének esszenciája. Az argentin származású producer-csellista, Sebastian Plano közreműködésével rögzített Chameleonon található többek között barokkos hangulatú szintipop, érzelmesen lebegő elektronika és instrumentális zongoradal is.
Ám a lényeg Morgenstern természetes énekének különleges tónusa: simogató hangja drámai lépésekkel vezet végig a dalokon, melyek sejtelmes világa valahogy mégis könnyed zenévé oldódik.
Lisa Morgenstern előtt Jónás Vera lép színpadra, koncertje a legutóbbi, díjnyertes Tiger, Now! című lemez óta elkészült új szerzeményekre épül. Ez lesz az első olyan estje, amikor mind a már megjelent új felvételek, mind a még kiadatlan dalok együtt hangzanak el.

Video

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.