Menu

Volkova Sisters: 10 Years of Sorrow

Volkova Sisters: 10 Years of Sorrow

2019. október 18., 19.30

Artus Stúdió
A zenekar tagjai:
Berger Dalma – ének, programozás, Sándor Dániel – billentyűs hangszerek, programozás, Kovács Gergely – gitár, zongora, Vangel Tibor – dob

Jegyárak: 2000 Ft

Artus Stúdió

Sztregova utca 7.

> i

Volkova Sisters 
Fotó: miki357

Volkova Sisters: 10 Years of Sorrow

  1. 19.30 DJ Splatter
  2. 20.30 Szeri Viktor – Blackheads
  3. 21.00 Volkova Sisters
  4. 22.00 Yinna

Berger Dalma és Sándor Dániel tíz évvel ezelőtt hegesztették össze a darkwave-shogaze-cyber-goth thron iskola első magyar popzenekarát, a Volkova Sisterst. Amit más formációik keretei között nem tudtak megtenni, az itt lehetségessé vált: sötét oldaluk minden zugát megmutatták. Valamivel később csatlakozott hozzájuk Kovács Gergely. Ma már Londonból működnek, túl vannak két nagylemezen, három kislemezen, egy Magyar Klipszemle-fődíjon, ikonikus dalokat írtak az Aranyéletnek és a Fehér istennek.
DJ Splatter a posztindusztriális elektronika, a wave és a hibrid ritmikus zajok mutációival nyitja a kapukat, aztán a Blackheads helyspecifikus performansza fokozatosan borítja sötétségbe és lepi el a teret. A banda tízéves fennállásának installációval, vetítéssel darkosított ünnepi warehouse-buliját Yinna boszorkánytechnója zárja.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.