Menu

12z

12z

2019. október 12., 19.30

Akvárium Klub — VOLT Lokál
A duó tagjai:
Kristóf Márton – laptop, elektronika, Szabó Bálint – gitár, laptop, elektronika
Támogatók:
Az Akvárium Klubbal közös program.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

12z 
Fotó: Rácz Rebeka

12z

Downtown CAFe - Kiszakadás a komfortzónából

Tavaly indult az Akvárium Klub és a CAFe Budapest közös klubsorozata, a Downtown CAFe. A fellépő együttesekben és formációkban, ismert előadóművészek side-projektjeiben közös a kísérletezés és az improvizáció iránti elköteleződés, és persze az is, hogy közönségüket hasonlóan kísérletezőnek és minden újra nyitottnak képzelik el, elég merésznek ahhoz, hogy kiszakadjanak a komfortzónájukból.
A 12z pszichedelikus hangulatú, improvizációra épülő zenéje az experimentális elektronika és a kortárs zene határvidékén lebeg, és ismeretlen, filmszerű világok tájait idézi. Lemezeiket a neves amerikai producer, Nicolas Jaar adta ki, legfontosabb inspirációs forrásuk pedig a különféle tradicionális zenék.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.