Menu

JazzaJ

JazzaJ

2019. október 16., 19.30

Akvárium Klub — VOLT Lokál
Támogatók:
Az Akvárium Klubbal közös program.

Ingyenes program

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

JazzaJ

JazzaJ

Downtown CAFe - Kiszakadás a komfortzónából

Tavaly indult az Akvárium Klub és a CAFe Budapest közös klubsorozata, a Downtown CAFe. A fellépő együttesekben és formációkban, ismert előadóművészek side-projektjeiben közös a kísérletezés és az improvizáció iránti elköteleződés, és persze az is, hogy közönségüket hasonlóan kísérletezőnek és minden újra nyitottnak képzelik el, elég merésznek ahhoz, hogy kiszakadjanak a komfortzónájukból.
A JazzaJ alapításának egyik fő célja a 2010-es évek elején az volt, hogy az improvizáció szabad terében találkozzanak egymástól elszigetelten alkotó zenészek. E koncepció jegyében számos nagyszerű koncert valósult meg, illetve olyan további közös zenélések előtt nyílt út, melyek immár hosszabb távon is hatással lettek a kísérleti zene hazai alakulására.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.