Menu

Budapest Ritmo

Budapest Ritmo

2018. október 7., 18.00

Akvárium Klub
Támogatók:
FinnAgora, Német Nagykövetség, Izrael Állam Nagykövetsége, Wacław Felczak Alapítvány, Czech Music Office, Nemzeti Kulturális Alap
Partnerek: Szimpla, GreenGo, BKK, Fórum a Népművészetért Alapítvány
A Hangvetővel közös program.

Jegyárak: 3000 Ft

Napijegy: 3000 Ft

3 napos bérlet: 7500 Ft
A Budapest Ritmo világzenei fesztiválra 3 napos bérletet ide kattintva vásárolhat.

Akvárium Klub

Erzsébet tér 12.
+36 30 860 3368

> i

Roma Ritmo 
Fotó: Everengine

Budapest Ritmo

Világzenei fesztivál
  1. KisHALL
  2. 20.00 Várkonyi Csibészek

  3. NagyHALL
  4. 20.40 Roma Ritmo

Vasárnap a fesztivál egy csak a Ritmón hallható műsorral készül a térség és hazánk roma zenészeinek bemutatására. A program az oláh cigányzene vokális kincseit mutatja be pergetőtől hallgatóig. A műfaj jeles képviselőinek (Ando Drom, Romengo, Kanizsa Csillagai, Khamoro stb.) énekesei, mulatós sztárok, csak a közösségben ismert hangok együtt lesznek a színpadon, köztük olyan nevekkel, mint Lakatos Mónika, Bódi Guszti, Grófo, azaz Kozák László és Horváth Mari. A Roma Ritmo különlegessége, hogy mindegyik énekes fontos szerepet tölt be az oláh cigányzene területén, ismerik és tisztelik egymást, de így együtt még sosem álltak színpadon. Egészen fiatal tehetségek is helyet kaptak a programban a Common Vibe Egyesület által támogatott Várkonyi Csibészek műsorával.

A Roma Ritmo program az NKA25 sorozat keretein belül valósul meg.

Video

Programok

© 2019 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatvédelmi nyilatkozatban talál.