×

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az október 30-ra tervezett Philip Glass: Les Enfants Terribles (Veszedelmes éden) című bemutató új időpontban, november 21-én 19.00 órakor, illetve az eredetileg október 24-re tervezett Vajda János: A képzelt beteg, avagy őfelsége komédiása című ősbemutató pedig október 30-án 20.00 órakor kerül megrendezésre.

Valamint az eredetileg október 18-ra tervezett Julian Philips: The Yellow Sofa című bemutató is új időpontban, november 5-én 19.00 órakor kerül megrendezésre.

A korábban megváltott jegyek az új időpontokra érvényesek, vagy visszaválthatók a fesztivál weboldalán az előadás kezdetéig.

Megértésüket köszönjük!

Menu

Lekváros keksz járvány idején – bemutató

Lekváros keksz járvány idején – bemutató

2020. október 22., 19.00

KuglerArt Szalon
Író, rendező:
Dettre Gábor
Támogatók:
Az előadás a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ és a KuglerArt Szalon közös programja.

Jegyárak: 3300 Ft

KuglerArt Szalon

Sütő utca 2.

> i

Máhr Ági 
Fotó: Éder Vera

Lekváros keksz járvány idején – bemutató

#kapucsengő
  1. Előadják: Kolnai Kovács Gergely, Máhr Ági

Két arcmaszkot viselő ember találkozik a járvány alatt, egy téli éjszakán a soklakásos bérház földszintjén. Egy fiatal férfi és egy idősebb asszony. Előbbi apjához és annak új családjához jött kényszerlátogatóba, utóbbi pedig épp kutyasétáltatásból érkezett vissza. Eleinte tartózkodóan viselkednek, ám mikor maszkjaikat némi tartózkodással leveszik, kiderül, hogy régi ismerősök, bár már évek óta nem találkoztak. A férfi egész gyermekkorában a házban lakott, és testi-lelki jó barátja volt az asszony egyetlen fiának, aki már vagy tíz éve öngyilkos lett. Félénken, nagy csendekkel és zavart félmondatokkal kezdődő beszélgetésük során kibontakozik egymás számára eddig jórészt ismeretlen, más-más módon és okokból nyomorúságos, kilátástalan életük, és mire véget ér az éjszaka, megeszik a lakásban található egyetlen étel, a lekváros keksz utolsó morzsáit is.

Színházi előadás magyar nyelven.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – BFTK Nonprofit Kft.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.