×

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy az új járványügyi rendelkezések miatt a november 21-én 19.00 órára tervezett Philip Glass: Les Enfants Terribles (Veszedelmes éden) című bemutató elmarad. Az előadásra megváltott jegyek visszaválthatók december 21-ig a fesztivál weboldalán.

Megértésüket köszönjük!

Menu

Budapest Ritmo feat. WOMEX

Budapest Ritmo feat. WOMEX

2020. október 22., 18.00

Müpa — Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
Támogatók:
A program a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Müpa és a Hangvető közös szervezésében valósul meg.

Jegyárak: 3000 Ft

A Müpa termeinek befogadóképessége a mindannyiunk egészségének megőrzése érdekében hozott, speciális egészségügyi előírások miatt, termenként eltérő mértékben korlátozott. A kisebb kapacitású terembe való bejutás érdekében, valamint az egészségügyi biztonsági intézkedések miatt, kérjük, a szokásosnál korábban érkezzenek a koncertekre.

Müpa

Komor Marcell utca 1.
+36 1 555 3300

> i

Lajkó Félix 
Fotó: Erdélyi Gábor

Budapest Ritmo feat. WOMEX

Fesztivál Színház
18.00 Magos Együttes / WOMEX20 Showcase
20.00 Ötödik Évszak / WOMEX20 Showcase

Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem
21.00 Lajkó Félix és zenekara – lemezbemutató koncert

A világzene legnagyobb eseménye, a WOMEX idén másodjára jön Budapestre – illetve Budapest megy a világhoz. A járványhelyzetre való tekintettel a WOMEX programjai virtuálisan valósulnak meg, de a magyar közönséget ennek ellenére élő koncertek várják a Budapest Ritmo feat. WOMEX keretében a Müpában.
Csütörtökön a WOMEX héttagú zsűrije által a 2020-as regionális Duna-színpad fellépői közé válogatott Magos Együttes, a magyar táncházmozgalom egyik kiemelkedő fiatal formációja, valamint az Ötödik Évszak, a magyar népi hagyomány szellemiségét és a párizsi szalonok hangulatát ötvöző zenekar lép színpadra. Ezt követően a vajdasági hegedűvirtuóz és sokoldalú zeneszerző, Lajkó Félix ad zenekarával lemezbemutató koncertet.

Programok

© 2020 Müpa Budapest Nonprofit Kft. – Budapest Brand Nonprofit Zrt.
A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

A legtöbb weboldalhoz hasonlóan a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál honlapja is sütiket, valamint különböző kódokat használ a megfelelő működés, elemzések készítése, valamint az Ön számára releváns, személyre szabott ajánlatok összeállítása érdekében. Ezek használatát az „ELFOGADOM” gomb megnyomásával jóváhagyja. A sütik és kódok használatának tiltását itt teheti meg.

Bővebb információt az Adatkezelési tájékoztatóban talál.